İstanbulun En İyi Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstanbulun En İyi Forumu

İstanbulun En İyi Forumu

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Maldonaldo'yu İstemiyorum

YazarMesaj
İstanbulun En İyi Forumu
Admin
İstanbulun En İyi Forumu

Maldonaldo'yu İstemiyorum Empty
MesajKonu: Maldonaldo'yu İstemiyorum   Maldonaldo'yu İstemiyorum I_icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 8:37 pm

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Şili’li futbolcuyu kadrosunda düşünmediğini belirten ünlü teknik adamın raporunu bugünkü toplantısında değerlendirecek.

FENERBAHÇE Yönetim Kurulu bugün yapacağı haftalık toplantısında teknik direktör Luis Aragones’in hazırladığı raporu masaya yatıracak. Ligin ilk yarısını 32 puanla kapayan sarı lacivertli takımın son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla zirve yarışına ortak olmasının ardından takviye için kolları sıvayan yönetim, alınacak ve satılacak oyuncuların durumunu görüşecek. İspanyol çalıştırıcının kadrodaki oyuncular arasında sadece Claudio Maldonado’yu göndermek istediği bildirildi.

Kamp alternatifi

İkinci yarı için ilk etapta transfer istemeyen ancak yönetimin isteği üzerine genç oyuncuların alınmasını kabul eden Aragones’in bazı futbolcular için disiplin anlamında sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Kazım’ın ilk yarıdaki istikrarsız gidişinden memnun olmayan tecrübeli teknik adam, yönetimden bu konuda da destek istedi.

Devre arasının kısa olması nedeniyle kamp istemeyen deneyimli teknik adam, 30 Aralık’ta toplanacak olan takımın Samandıra Tesisleri’nde ikinci yarıya hazırlanmasını istiyor. Yönetim ise hava koşullarına göre tedbir amacıyla bir haftalık Antalya kampını alternatif olarak hazırladı. Sarı lacivertliler havaların soğuması durumunda Tokatspor ile deplasmanda oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçı öncesinde Belek’te kampa girecek.
http://istanbulunforumu.net

Maldonaldo'yu İstemiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası