İstanbulun En İyi Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstanbulun En İyi Forumu

İstanbulun En İyi Forumu

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alex "Ben Türküm"

YazarMesaj
İstanbulun En İyi Forumu
Admin
İstanbulun En İyi Forumu

Alex "Ben Türküm" Empty
MesajKonu: Alex "Ben Türküm"   Alex "Ben Türküm" I_icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 8:39 pm

Genellikle İstanbul’da kalıyor ve Türkiye’nin tarihi ve turistik mekanlarını geziyor... Fenerbahçe’ye geldiği 2004-2005 sezonundan bu yana Türkiye ve Türk insanına çok alışan, takım arkadaşlarıyla birlikte kendisine geniş bir çevre edinen Alex, artık kendisini Türk gibi hissettiğini belirtirek, burasının kendisi için ikinci bir vatan olduğunu söyledi. Deivid, Josico ve Lugano gibi İstanbul’da kalmayı tercih eden sambacı, “Uzun soluklu izinlerde akrabalarım ve yakınlarım, beni Brezilya’ya çağırıyor. Ancak içimden çok fazla gitmek gelmiyor. Hem ailem hem de ben İstanbul’da çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE GERÇEK KİMLİĞİNİ YANSITACAK

Ligin ilk yarısında kendilerinden bekleneni özellikle Avrupa’da veremediklerini vurgulayan Alex, kendisinin performansı için de “Bu sezon geçirdiğim sakatlık sonrası istediğim futbolu ortaya koyamadım: Ancak ikinci yarıda çok farklı olacak. Gerçek kimliğime kavuşarak, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayacağım” diye konuştu.
http://istanbulunforumu.net

Alex "Ben Türküm"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alex : "İstikrarı Sağlayamadık"
» Ümit Özat: "Futbola dönmek istiyorum"
» Alex Gidiyor Mu ?
» "Gelirsem Fenr'de Oynarım"
» "Avrupa Bizden Korkuyor"