İstanbulun En İyi Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstanbulun En İyi Forumu

İstanbulun En İyi Forumu

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alex Gidiyor Mu ?

YazarMesaj
İstanbulun En İyi Forumu
Admin
İstanbulun En İyi Forumu

Alex Gidiyor Mu ? Empty
MesajKonu: Alex Gidiyor Mu ?   Alex Gidiyor Mu ? I_icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 8:40 pm

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Konyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Brezilyalı yıldız, ilk yarıdaki oyunlarının galibiyet için kendilerine yettiğini söyledi, “Bana göre Önder’in pozisyonu goldü. Top Önder’e çarptı ve kaleye girdi. Bu sezona kötü başlamamıza rağmen Kayserispor yenilgisi sonrası toparlandık” diye konuştu.
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin berabere bitmesini dileyen Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe’deki geleceği ile ilgili de şunları söyledi;
“Ben Fenerbahçe’de devam etmek istiyorum. Bu isteğimi kulübüm de biliyor. Onların da benimle birlikte devam etme isteğini biliyorum. Hatta yeni kontrat için birçok konuda anlaşmaya da vardık. Fakat başkanımız bu sırada onun için çok önemli olan bir insanı kaybetti. Bundan dolayı biraz ara verdik. Ocak ayında görüşmelere tekrar başlarız ve anlaşma sağlarız.”
http://istanbulunforumu.net

Alex Gidiyor Mu ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nonda Gidiyor
» Palmeiras'ta Alex sesleri!
» Alex İçin Karar Anı!!
» Alex : "İstikrarı Sağlayamadık"
» Alex "Ben Türküm"